Thermoreg TI-950 Design Black

Den nya generationen av termostater i Designserien

Fördelar med Designserien

950d2-300x253

save_energy Den nya programvaran för termostaten Thermoreg TI-950 Design gör att den mer noggrant kan analysera den enskilda konsumentens inställningar och använda erhållna data för att skräddarsy värmestyrprogrammet med större exakthet. Detta möjliggör energibesparingar på upp till 20% jämfört med den tidigare versionen.
15year Den sista generationen av avancerade mikrokontroller som finns installerad i Designserien har en ökad livslängd på upp till 200.000 operationer. Tack vare det har termostatens livslängd ökat från 10 till 15 år.
freep Vid montering av termostaten med hjälp av modern teknik använder man miljövänlig blyfri lödning. Detta förhinder utsläpp i inomhusluften av tungmetaller som är skadliga för människors hälsa när termostaten drift är i drift.
design Modern europeisk design: minimalism och stilrena linjer, enkelhet och elegans – en termostat som är ett idealiskt komplement i vilken modern interiör som helst.
puzl Designserien är kompatibel med produkter från alla de ledande europeiska tillverkarna av elarmatur: Jung, Legrand, Gira, Schneider Electric. Det betyder att du kan placera termostaten i ett sammanhang. En separat monterad termostat kommer att ha ett likadant elegant utseende i rum där det redan finns monterade vägguttag och strömbrytare av andra tillverkare.
chem I Designserien har vi använt en förbättrad kemisk plastsort som förhindrar färgändringar på termostatens frontpanel, som med tiden brukar uppstå. Motståndskraften mot repor har ökat.
mute Tack vare ett uppdaterat relä har ljudet när du slår på eller av värmeläget blivit mycket tystare så att termostaten inte stör dig nattetid.
EAN Typ Spännvidd temperatur, °С Givare Givartyp Maximal ström, А Skyddsklass Pris SEK inkl MOMS Pris EUR inkl MOMS
7350049070957 Thermoreg TI-950  Design Black +5°…+40° genom ledninginbyggd golvgivare luftgivare 16 IP-21 1919 190

*Denna prislista är endast indikativ

intuitiv lättbegriplig styrning;Logic-funktion – läge som innebär att värmeförluster analyseras styr uppvärmningen;Eco-funktion – effektivt energisparläge;övervakar elanvändningen;

  • större grafisk display;
  • tre funktionslägen: automatiskt, manuellt, ”ledig dag”;
  • inbyggd temperaturgivare för lufttemperaturen och flyttbar givare för golvtemperaturen;
  • Barnsäkert läge-funktion;
  • stöder belastning upp till 3,6 kW;
  • tre års garanti.